Samen maken wij Jouw Omgeving

Welkom bij deze serie over Jouw Omgeving, het eHealthplatform dat is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen de regie moet hebben over zijn eigen gezondheid en welzijn. Hier vertellen we over de ontstaansgeschiedenis van het platform, en hoe we ons inzetten voor goede zorg en een gezonde samenleving.

Integraties 2017

Samen maken wij Jouw Omgeving mobiel

Het digitaliseren van de zorg gaat verder dan het maken van een online portaal. Jouw Omgeving wil het haar gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken. We geven behandeling of begeleiding een plek in hun dagelijks leven. Onze slogan was niet voor niets lange tijd ‘jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek’.

Altijd op zak

Je telefoon heb je altijd op zak. Daarom maakten we in 2017, naast het platform in de browser, ook de Jouw Omgeving-app. Dankzij de eHealth app van Jouw Omgeving kun je werken aan doelen op het moment dat het aan de orde is. Zowel thuis als onderweg. Je communiceert snel en eenvoudig met je hulpverlener of anderen in je netwerk. En je kunt op je telefoon gegevens invoeren in interactieve tools zoals het Eetdagboek of G-schema. Zo houd je bizar eenvoudig bij hoe het met je gaat.

Binnenkort publiceren we een whitepaper over de digitale transitie in de zorg. Deze overgang heeft een revolutie teweeggebracht in de toegang voor cliënten tot diensten en informatie. Hierdoor is onze zorgverlening gepersonaliseerd, efficiënt en cliëntgericht.

De app is geïntegreerd met het platform. En van alle activiteit ontvang je een melding op je telefoon. Dus je hoeft nooit meer iets te missen of dubbel te doen. In de online gezondheidszorg speelt het gebruik van mobiele apps een cruciale rol. Introduceer de JO-app dus ook bij je cliënten.

Lees meer over onze app: klik hier.