Krachtenwijzer-Logo-Email

Krachtenwijzer

Bedankt voor je interesse in de Krachtenwijzer. De Krachtenwijzer is een digitale tool waarmee je een gedetailleerd inzicht krijgt in de mate waarin iemands zelfredzaamheid berust op eigen kracht, op eigen netwerk en eventueel op professionele hulp.

Om diverse redenen hebben we besloten om ons bestaande aanbod rondom de Krachtenwijzer in de huidige vorm voor nieuwe klanten niet meer aan te bieden (bestaande gebruikers kunnen gebruik blijven maken van de Krachtenwijzer). Met hen zullen we verkennen of het waardevol is om een andere toepassing van de Krachtenwijzer te realiseren, bij voorbeeld als losstaand instrument.

We verwijzen je graag door naar meer informatie over Jouw Omgeving, ons eHealth platform voor online behandeling, begeleiding en zelfhulp waar de Krachtenwijzer een onderdeel van is.

contact.png

Wil jij ook werken met Jouw Omgeving?

Wil je ook Jouw Omgeving inzetten om online samenwerken mogelijk te maken tussen professionals en cliënten en hun netwerk?
Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.