10 oktober 2014

Reik gaat voor 100% e-health met Jouw Omgeving

Zorginstelling Reik maakte al langer gebruik van Jouw Omgeving, maar gaat het platform vanaf 1 november exclusief gebruiken voor het gehele primaire zorgproces, een primeur in Nederland.

Reik is een zorginstelling in het noorden van het land gespecialiseerd in de hulp aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Reik en Jouw Omgeving geloven dat door een goede inzet van het platform effectiever, efficiënter en cliëntgerichter kan worden gewerkt. Directeur Attie de Graaf stelde het tijdens de Reik Dialoogdag afgelopen september als volgt:

"Als wij moeten werken aan kostenreductie en kwaliteitsverhoging dan moeten wij nieuwe wegen inslaan. Vanaf 1 november zal Jouw Omgeving over onze hele organisatie uitgerold worden. Deze blended hulpverlening zal richtinggevend zijn voor de manier waarop wij de komende jaren onze zorg organiseren en doorontwikkelen."

Niet alleen op management niveau, maar ook onder behandelaren is het enthousiasme over het gebruik van Jouw Omgeving groot. Recentelijk werd behandelaar Niels Bloembergen geïnterviewd door vakblad Klik over het gebruik van Jouw Omgeving in de praktijk. Een mooi praktijkvoorbeeld!