23 december 2014

eHealth op de werkvloer: Reik vertelt over Jouw Omgeving in de praktijk

In de serie eHealth op de werkvloer spreekt Smarthealth met zorgprofessionals die dagelijks te maken hebben met eHealth toepassingen. Deze week zijn ze op bezoek geweest bij Reik, expertise- en behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking in Leeuwarden en spraken met Niels Bloembergen, pedagogisch medewerker bij Reik.

“Zorgverleners merken dat die transparantie zorgt voor een betere band met hun cliënten”

Als ontwikkelpartner van het eerste uur en als eerste instelling die het primaire proces volledig in Jouw Omgeving uitvoert, kan Reik een uniek perspectief bieden op blended werken en de invloed die dit op een organisatie heeft. Enkele voordelen van 100% werken via Jouw Omgeving zijn een grotere transparantie voor zowel de behandelaar als de cliënt en een grote winst in efficiëntie en effectiviteit.

Lees het volledige artikel