5 februari 2016

Digitaal zelfredzaamheid meten met de ZRM-peiler

De veelgebruikte Zelfredzaamheid-matrix was nog nooit zo mooi, overzichtelijk of gebruiksvriendelijk als in de nieuwe digitale “ZRM-peiler”.

De Zelfredzaamheid-matrix is een methodiek van de GGD Amsterdam die breed gedragen en ingezet wordt in het Sociaal Domein. De Nieuwe digitale ZRM-peiler is 100% in lijn met deze goed onderbouwde methodiek en daardoor direct inzetbaar in de dagelijkse hulpverleningspraktijk.

Jouw Omgeving en Stichting Reik hebben deze innovatieve online tool ontwikkeld om visueel inzicht te geven in hoeverre iemands zelfredzaamheid berust op eigen kracht, op het eigen netwerk en eventueel op professionele hulp. De ZRM-peiler helpt hulpverlener en cliënt om samen op een transparante en effectieve manier te screenen, evalueren en rapporteren. 

Zie voor meer informatie of om te starten met de ZRM-peiler www.zrmpeiler.nl