6 juni 2016

Jouw Omgeving tijdens de eHealth week

himss Het is deze week eHealth week in Nederland! Ook Jouw Omgeving speelt hier natuurlijk een rol en je kunt ons deze week vinden op de volgende evenementen:

Maandag – Health-Valley en ministerie van VWS

Jouw Omgeving neemt deel aan een speciale sessie georganiseerd door Health Valley in opdracht van het ministerie van VWS. Een selecte groep vertegenwoordigers uit het veld gaat het gesprek aan met Secretatis-Generaal Gerritsen en Staatssecretaris van Rijn over de mogelijkheden om de samenwerking rondom eHealth in de regio te bevorderen.

Dinsdag – Startup2Scaleup

Jouw Omgeving is de startup fase al een tijdje ontgroeid maar de uitnodiging van VWS en Digitalezorg.nl konden we toch niet weigeren. Ook wij zijn dus aankomende dinsdag op het Startup2Scaleup evenement aanwezig. We nemen deel aan de workshop over “de Nieuwe GGZ”, een initiatief waar wij nauw bij betrokken zijn. ’s Avonds sluiten wij aan bij het Investors Diner.

Woensdag – HIMSS dag 1

Woensdag lopen verschillende mensen van Jouw Omgeving rond op de beurs om deel te nemen aan het programma. Joann Hinrichs, projectleider eHealth bij onze partner het E-KJP, verzorgt twee pitches van 10 minuten elk tijdens de In-depth International E-mental Health Meeting. Zijn pitches over Co-operation in eHealth development en Creating quality en evidence based applications zijn zeer de moeite waard, mis deze dus niet! Na de sessies zijn Jouw Omgeving en het E-KJP aanwezig met een netwerktafel voor iedereen die meer informatie wil hebben of kennis wil maken.

Donderdag – HIMSS dag 2: finale EU SME eHealth competitie

Donderdag gaat het gebeuren, Jouw Omgeving in de finale van de Europese eHealth competitie. Birk Frankvoort zal namens ons een 5 minute pitch verzorgen, wij hebben stiekem al een preview gehad en hij ziet er goed uit! Natuurlijk is de rest van het Jouw Omgeving team aanwezig om hem aan te moedigen. We gaan voor de winst!

 Vrijdag – HIMSS dag 3

Ook vrijdag zullen wij op de beursvloer te vinden zijn als deelnemers, hoewel we misschien wat later starten als we donderdag eerste worden!