11 januari 2017

eHealth week 2017

ehealthweek 2017

eHealth is een veld dat constant in ontwikkeling is. Gedurende over de afgelopen jaren is steeds duidelijker geworden dat het veel verder gaat dan alleen techniek en er komen steeds meer vragen over de rol van privacy, succesvolle inzet in de praktijk en welke ontwikkelingen we de aankomende tijd nog kunnen verwachten.

Drie experts van Jouw Omgeving, delen hun kennis over deze onderwerpen graag met jullie tijdens korte interactieve sessies. De bijeenkomst is woensdag 25 januari vanaf 14:00 tot 16:00 Daarna is er de gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje! Maximaal 15 plaatsen dus meld je snel aan.
 
Bart Heesink - CTO Zal aan de hand van een aantal voorbeelden meer vertellen over het belang van privacy, de (on)zin van sterke wachtwoorden en waarom je in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken wél iets te verbergen hebt.
 
Myriam Limper - Senior Adviseur Laat zien dat het gebruik van techniek nog steeds mensenwerk is terwijl zij uitlegt wat het belang is van implementatie bij de inzet van eHealth. Waarom is dit zo'n veel voorkomend pijnpunt en hoe kunnen we het wél goed doen?
 
Birk Frankvoort - Product Expert Kijkt vooruit naar de toekomst van eHealth en de rol die nieuwe technologie daarin speelt. Wat kunnen we de aankomende jaren verwachten en wat voor een impact zullen deze nieuwe ontwikkelingen hebben?

De meet-up vindt 25 januari vanaf 14:00 tot 16:00 plaats op het kantoor van Jouw Omgeving  (Maliebaan 79 te Utrecht) en zal afgesloten worden met een gezellige borrel. Deelname is gratis en aanmelden kan via info@jouwomgeving.nl Maximaal 15 plaatsen dus meld je snel aan!