10 oktober 2017

Netwerken op het VGCt Najaarscongres 2017

VGCt

Dit jaar zijn wij partner van het VGCt Najaarscongres 2017. Dit congres van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie vindt plaats op 9 en 10 november in Veldhoven. Kom je ook netwerken? 

Netwerken

Het thema is ‘Netwerken’, want ‘netwerken is hot’. Hoewel we op het congres ook zeker gaan netwerken, wordt er met dit thema veel meer bedoeld. We gaan het bijvoorbeeld hebben over of en hoe het netwerk betrokken is bij behandeling of begeleiding. Welke rol spelen familie en vrienden bij de behandeling? Hoe kunnen verwanten en professionals efficiënt samenwerken samenwerken?

Tijdens het congres gaan we in op deze en andere vraagstukken en vinden er verschillende workshops en symposia plaats. Bekijk het volledige programma online. Op donderdag sluiten we de dag af met een luxe diner en een feest! 

Kom langs bij Jouw Omgeving

Je kunt gedurende deze twee dagen langskomen op onze stand. Daar kunnen we je meer vertellen over Jouw Omgeving, onze nieuwste apps en bijvoorbeeld hoe Jouw Omgeving functioneert als Cliënt- en verwantenportaal! Natuurlijk mag je ook gewoon langskomen voor de gezelligheid.