19 oktober 2017

e-Health convention by EMERCE & Skipr

e-Health Convention

Een congres met meer dan 25 sessies gegeven door internationale sprekers. Live demo’s en informatie over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de zorg. Op dinsdag 14 november organiseren EMERCE en Skipr de e-Health Convention en Jouw Omgeving is partner van dit congres!

Samenwerken bij innovatie en implementatie van e-Health

Tijdens de conventie kun je ons vinden in de foyer op de tweede verdieping van Pakhuis de Zwijger. Loop gerust even langs voor vragen of een gesprek, dat vinden we gezellig! Daarnaast raden we je aan om de sessie van Arianne Kooijmans (Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie) over samenwerken te volgen. Lees hieronder de beschrijving: 

Om de ingrijpende bezuinigingen in de zorg het hoofd te kunnen bieden, werken zeven grote organisaties voor kinder- en jeugdpsychiatrie, onder de naam Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie (E-KJP), gezamenlijk aan het ontwikkelen en implementeren van e-Health. Door de krachten te bundelen kan online behandelen naar een hoger plan getrokken worden. Benieuwd hoe je door samen te werken e-Health kunt implementeren en opschalen, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat? En naast de patiënten ook de afzonderlijke organisaties profiteren? Kom dan naar deze presentatie.

Praktische informatie

Datum: 14 november
 2017
Tijd: 9:30 – 18:15 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Tickets koop je HIER