1 april 2017

Nu ook eHealth voor Hond & Kat (1 april)

JO-Kat

EHealth voor je huisdier? Ja! Deze innovatieve ontwikkeling zette zich jaren geleden al in, maar krijgt maar weinig aandacht. Met meer dan 33 miljoen huisdieren in Nederland zijn ontwikkelingen op dit gebied echter wel van groot belang. Vanwege de belangrijke rol van onze huisdieren, hebben we besloten Jouw Omgeving ook geschikt te maken voor dieren. Dit platform zal Miauw Omgeving heten. Lees HIER waarom wij eHealth voor huisdieren zo belangrijk vinden.


Miauw Omgeving

De ontwikkeling van deze nieuwe Omgeving is inmiddels gestart. Binnen Miauw Omgeving zullen we verschillende modules aanbieden voor zowel huisdier als eigenaar, zoals Dappere Kat en Dappere Hond en Baasjestraining.

Bij de ontwikkeling besteden we grote aandacht aan de dier- en gebruiksvriendelijkheid van het platform. De komende tijd zullen we regelmatig nieuws plaatsen over de ontwikkelingen op dit vlak. Meer informatie over het platform en de modules vind je HIER


Testpilot

Samen met je huisdier deelnemen aan een testpilot? Voor het testen van de modules zijn wij nog op zoek naar katten en honden. Denk je dat jouw huisdier baat kan hebben bij een of meer van de genoemde modules? Meld je dan aan door contact met ons op te nemen via dapperehond @ jouwomgeving.nl