15 juni 2017

Het Jouw Omgeving-team groeit!

Relatieborrel

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Met de komst van vier nieuwe collega’s is het team van Jouw Omgeving flink gegroeid. Samen met hen kunnen we Jouw Omgeving nog verder uitbreiden, verbeteren en optimaliseren. Ze stellen zich alle vier hieronder voor.

Eric Elties Bakker

Eric Elties Bakker is deze maand gestart als implementatie adviseur bij Jouw Omgeving. Eric werkt al vanaf zijn 20e in de zorg. Als voormalig ehealth-adviseur bij Pameijer weet hij ook veel over blended hulpverlening en de implementatie daarvan. Wij zijn dan ook erg blij dat Eric het team met zijn kennis en ervaring komt versterken.

"Ik heb bijna altijd in de zorg gewerkt, soms afgewisseld met andere dingen, zoals in de techniek: huizen verbouwen en werken in de revalidatietechniek. In de zorg heb ik bij hele verschillende organisaties met verschillende doelgroepen gewerkt: GGZ, psychiatrie, VGZ, jeugdzorg, welzijnswerk. Afgelopen jaren heb ik me bij Pameijer gespecialiseerd in ehealth en de implementatie daarvan.

Ik vind het leuk om Jouw Omgeving te vertalen naar daadwerkelijk gebruik. Door mijn kennis van de zorg en zorgorganisaties weet ik de pijnpunten en dilemma’s snel te herkennen en benoemen. Je moet weten hoe je de juiste mensen in een organisatie kunt vinden en betrekken, zodat er commitment vanuit de hele organisatie kan ontstaan. De overstap naar Jouw Omgeving is niet moeilijk, want ik ken het platform al en ik geloof in ehealth en het platform. Wat dat betreft was het liefde op het eerste gezicht met Jouw Omgeving.”

Donald Kainama

“Ik ben creatief en altijd bezig om iets te bouwen of te maken; op een computer of met hout. Verder geniet ik enorm van sporten maar ook van lekker bierelieren op een terras of een goed festival.

Hiervoor werkte ik bij NoXqs. Hier heb ik gewerkt als softwareontwikkelaar en jobcoach. Een groot deel van de programmeurs en systeembeheerders bij NoXqs hebben een vorm van autisme. Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt aan opdrachten die veel met zorg of het publieke domein te maken hebben. Wat ik ook tof vind om te doen is om naar de eindgebruiker te kijken die de software gaat gebruiken. Ik heb met grote groepen eindgebruikers software bedacht, gemaakt en getest. Ook heb ik ervaring in de ouderenzorg en in de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking opgedaan.

Ik wil bij Jouw Omgeving werken omdat de producten impact hebben. Zoals ook in de ervaringsverhalen te lezen is: mensen hebben echt iets aan Jouw Omgeving en hieraan wil ik graag mijn bijdrage leveren. Samen met een team werken aan innovatieve producten die ook echt worden gebruikt door de eindgebruiker." 

Bart van Andel 

“Ik woon in Utrecht, vlakbij de mannen van de band Kensington naar het schijnt. Ik kom dus elke dag lekker op de fiets. Hiervoor werkte ik bij CycloMedia. De laatste drie jaar was ik hoofdontwikkelaar van software waarmee panoramabeelden en overig fotomateriaal voor klanten toegankelijk werd gemaakt. Ik heb ook meegewerkt aan een pipeline om automatisch 3D-modellen te genereren aan de hand van dit beeldmateriaal. Technisch uitdagend werk met een hoop wiskunde en domeinkennis op het gebied van geografische informatiesystemen. Bij Jouw Omgeving zal ik weer een heel ander kennisgebied moeten aanboren, leuk!

Ik zal me zowel met de frontend als de backend gaan bezighouden. Mijn eerste project is om het beheren van content voor de ZRM-Krachtenwijzer via een API mogelijk te maken. En ik zal de Mac en Django leren kennen, wij hadden elkaar nog niet echt ontmoet. De kennismaking met de JO-crew is al goed begonnen: hoe kun je beter beginnen dan met een BBQ? Er wordt met veel humor gewerkt, dat bevalt me wel. Daarnaast vind ik werken voor de zorg een heel nuttige besteding. Erg leuk om daaraan bij te kunnen dragen!"

Ingmar van Hulzen

“Ik heb hiervoor een half jaar stage gelopen bij Leukeleu als developer. En daarna een half jaar bij Jouw Omgeving als developer. Ze wisten bij Jouw Omgeving al wat ik kon, dus ik werd dan ook direct in het diepe gegooid. En nu ben ik hier nog steeds! Ik heb geen specifieke projecten, maar werk echt aan van alles. We hebben een leuk team. Jong, maar met echt heel veel kennis. Daarnaast zijn de uitstapjes ook altijd gezellig. 

Hiervoor heb ik iets heel anders gedaan, namelijk de sportopleiding. Vanuit een stage ben ik vervolgens free run trainer geworden. Ik heb ruim vier jaar lesgegeven en andere trainers opgeleid. Ik ben echter blij dat ik nu als developer bij Jouw Omgeving werk. Momenteel kom ik nog met trein naar Utrecht vanuit Amersfoort. Maar Amersfoort is voor mij te klein, dus ik ben op zoek naar woonruimte in Utrecht!” « Terug naar het nieuwsoverzicht