Zorgorganisatie Trajectum is live!

JOxTrajectum
"De koppeling tussen het ECD ONS en Jouw Omgeving helpt bij het gebruik van eHealth. Samen met Jouw Omgeving werken we aan een uitwisseling van informatie tussen beide systemen die steeds vloeiender wordt. Niets is zo vervelend als informatie dubbel moeten invoeren. Door de koppeling en de doorontwikkeling daarvan zijn deze vervelende dubbele handelingen steeds vaker verleden tijd."

Jolande Brummelhuis, beleidsmedewerker innovatie bij Trajectum

Trajectum had behoefte aan een gedegen eHealth-oplossing om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Hun keus viel op Jouw Omgeving.

Trajectum, een zorgorganisatie gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met complexe psychische problemen, stapte onlangs over naar elektronisch cliëntendossier ONS in combinatie met Jouw Omgeving. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd waarin werd er vastgesteld wat de specifieke behoeften van Trajectum zijn en hoe deze wensen worden geïntegreerd in de koppeling tussen Jouw Omgeving en ONS.

Trajectum had de wens snel aan de slag te kunnen en daar hebben we voor gezorgd. We ontwikkelen met een agile aanpak, waarbij op basis van de besproken wensen een prioritering gemaakt wordt en we stapsgewijs opleverden. De koppeling werd doorlopend getest, gevalideerd en verbeterd, waarbij er een feedbackloop werd opgezet om ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel werden opgelost.

Als laatste doorliepen we de gebruikersacceptatietest met 3 hulpverleners die ook deel zullen nemen in de pilot. Deze hulpverleners fungeerden als experts met praktijkervaring en brachten waardevolle inzichten naar voren.

Trajectum is live!

De komende maanden breidt Trajectum het aantal gebruikers gefaseerd uit met ondersteuning van onze consultants Maaike Smit en Jeroen Vriesen. En natuurlijk houdt onze technisch projectmanager Michael van den Hoogenband de voortgang nauwlettend in de gaten en onderhoudt hij zijn contact met het projectteam. Daarmee blijft de feedbackloop in stand.

Wij bedanken Anouk Veltmann, Jolande B. en Fokje Melis-Bonnema voor de kritische vragen en prettige samenwerking tot nu toe en zien uit naar een langdurige relatie op het gebied van eHealth.

Want we ontwikkelen verder!

Nieuwe functies en aanvullingen op de integratie zijn in de maak. Ken je ons Productboard al? Hier kunnen verzoeken worden ingediend.