Versie 2021.12

Doorontwikkeling: klaarzetten nieuwe programma's en vragenlijsten

Voorheen moesten nieuwe programma's en vragenlijsten* altijd door een functioneel beheerder klaargezet worden vanuit de 'Hulpmiddelen' tab in de Beheeromgeving. In deze release hebben we de mogelijkheden voor het klaarzetten uitgebreid.

*Nieuwe programma's en vragenlijsten zijn gemaakt met onze Program Builder functionaliteit (nieuwe techniek). 

1.Beheeromgeving: nieuw programma klaarzetten vanuit de gebruikerskaart
Net als de oudere programma's (zoals Doepressie) zijn de nieuwe programma's toegevoegd aan de 'Programma's' tab in de gebruikerskaart. Hierdoor is het vanaf nu ook mogelijk als beheerder om het programma direct vanuit de gebruikerskaart klaar te zetten voor gebruikers. Deze uitbreiding is automatisch beschikbaar.

BeheeromgevingProgramma.png

2.Hulpmiddelenbibliotheek: programma of vragenlijst klaarzetten door de zorgprofessional 
Per nieuw programma of vragenlijst kan voortaan worden aangegeven of deze door de zorgprofessional zelf klaargezet mag worden vanuit de Hulpmiddelenbibliotheek (afbeelding 2). Hierdoor wordt de regie meer bij de zorgprofessional gelegd en is geen tussenkomst van een beheerder meer nodig. Deze uitbreiding staat niet standaard aan.

Gebruikt jouw organisatie een nieuw programma of vragenlijst en heb je interesse in deze uitbreiding? Dien dan een ticket in via support@jouwomgeving.nl. Geef daarbij aan om welk programma/vragenlijst het gaat en voor welke gebruikersrollen dit aangezet moet worden:
1. Counselor_plus
2. Counselor_plus én counselor

HulpmiddelenbibliotheekNRMP.png

Optimalisatie Hulpmiddelenbibliotheek

Opschoning 
De Hulpmiddelenbibliotheek bevat ondertussen meer dan 400 (interactieve) hulpmiddelen: van websites en filmpjes tot externe modules, psycho-educatie en interactieve tools. Op basis van een analyse van het gebruik, hebben we besloten om hulpmiddelen die in totaliteit weinig tot niet zijn ingezet, te verwijderen. Deze opschoning draagt bij aan overzicht en vindbaarheid. Zie dit document voor meer informatie.

Toevoeging
De volgende video is toegevoegd aan het algemene aanbod (standaard uit):

Verbetering ontvangst OTP SMS'jes

Via Twee Factor Authenticatie (2FA) worden accounts beschermt tegen ongeoorloofde toegang. Als Jouw Omgeving zijn we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening. We hebben ervoor gekozen om over te stappen naar een andere leverancier die SMS’jes met een hoge prioriteit kan afleveren. Deze leverancier heeft goede contacten met alle mobiele providers, waardoor het mogelijk is om de beste kwaliteitsroutes (SMS gateways) aan te bieden. Hierdoor worden de OTP SMS'jes voortaan nog sneller ontvangen. 

Bugfixes & Verbeteringen

  • Interactieve hulpmiddelen: de fout in de lay-out is gecorrigeerd (Activiteitenplanner, Probleem oplossen, Denkfouten herkennen)
  • Ik ben speciaal: de juiste datum wordt weer getoond bij "Overzicht van mijn favorieten en interesses"
  • Skribbel: de juiste datum wordt weer getoond in opdracht B "Dit is een poster met dingen die bij mij horen"
  • Smaakk (en 99gram): er is een reactieveld toegevoegd op een aantal pagina's