Versie 2023.08

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld, mede op basis van de ervaringen van onze gebruikers. We kondigen de volgende verbeteringen en aanpassingen aan op de productieomgeving.

Sommige functionaliteiten staan niet standaard aan en moeten in afstemming met jouw organisatie worden ingesteld. Heb je vragen of opmerkingen over deze release note? Stuur dan een mail naar info@jouwomgeving.nl.

Update Lief, Lijf & Leven

We hebben psycho-educatiemodule Lief, Lijf & Leven in een nieuw jasje gestoken. Bestaande gebruikers houden toegang tot hun versie. Hieraan zullen geen updates en bugfixes meer worden gedaan na 1 september 2023. Nieuwe gebruikers kunnen vanaf 1 september 2023 alleen de nieuwe versie gebruiken. Deze zal te starten zijn vanuit de Bibliotheek en Beheeromgeving.

Divider.png

Nieuw: Aan de slag met Jouw Omgeving voor naasten

We bieden al langer de e-learnings Werken met Jouw Omgeving voor zorgprofessionals en Aan de slag met Jouw Omgeving  voor cliënten aan. Naast deze twee e-learnings hebben we van meerdere klanten de behoefte gehoord aan een specifieke e-learning voor naasten (wettelijk vertegenwoordigers / externen).

Ondertussen is ook deze e-learning gerealiseerd! De e-learning bevat korte filmpjes en uitleg in tekst over de belangrijkste functies van Jouw Omgeving. Hieronder zie je een preview.

Schermafbeelding2023-04-11om09.02.10-990000079e04513c

Heb je interesse om deze e-learning kosteloos in te zetten in jouw organisatie? Neem dan contact op via support@jouwomgeving.nl.

Divider.png

Nieuw: 'Mijn autisme & ik' en 'Wat is autisme' modules

In samenwerking met behandelaren van Arkin Jeugd & Gezin zijn de Karify module Mijn autisme & ik en Wat is autisme? geüpdatet en beschikbaar gemaakt in Jouw Omgeving! 

Mijn autisme & ik (jongeren 12-16 jaar)

Jongeren met autisme krijgen uitleg over wat autisme is en wat veel voorkomende kenmerken zijn. Naast uitgebreide psycho-educatie rondom autisme wordt de jongere middels vragen en opdrachten uitgedaagd na te denken over zijn of haar autisme.

Mijnautismeik11-9900000000079e3c

Wat is autisme? (16+)

Mensen met autisme leren wat ASS betekent, hoe het ontstaat en wat de gevolgen kunnen zijn. Ze krijgen tips over hoe ze hiermee kunnen omgaan.

Watisautisme_11-9900000000079e3c

Heb je interesse om deze CGT-module in te zetten in jouw organisatie? Neem dan contact op via support@jouwomgeving.nl

Divider.png

Nieuw: hulpmiddelen rondom Kinderen van ouders met Psychische Problemen (KOPP)

Onderstaande hulpmiddelen zijn toegevoegd aan het algemene aanbod in de Bibliotheek onder het thema / filter "KOPP":

KOPP-990a28045103cf3c

Wil je hulpmiddelen voor jouw organisatie aan- of uitzetten? Dien een verzoek in bij support via support@jouwomgeving.nl en geef aan om welk(e) hulpmiddel(en) het gaat.

Heb je een suggestie voor het toevoegen van een algemeen of organisatie-specifiek hulpmiddel? Dien een verzoek in via dit formulier.

Divider.png

💔 Groepsrelaties kunnen verbroken worden op basis van een gesloten zorgstatus

‘Triggers’ zijn acties die automatisch uitgevoerd worden op het moment dat een zorgstatus wijzigt. We bieden al de mogelijkheid om de directe relaties tussen hulpverlener(s) en zijn cliënt te verbreken wanneer de zorgstatus van een cliënt naar ‘Uit Zorg’ of naar ‘Gesloten’ gaat. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de cliënt uit groepen te verwijderen zodra de zorgstatus naar ‘Uit Zorg’ of naar ‘Gesloten’ gezet wordt. Een overzicht van al onze zorgstatus ‘triggers’:

Van ‘In Zorg’ naar ‘Uit Zorg’
⚡️ Directe relaties tussen cliënt en hulpverlener worden verbroken
⚡️ De cliënt wordt verwijderd uit alle groepen van het type ‘Onzichtbaar’ en ‘Gebruiker kan de groep zien’.

Van ‘Uit Zorg’ naar ‘Gesloten’
⚡️ De cliënt wordt ook verwijderd uit alle groepen van het type ‘Gebruiker kan de groep en andere leden zien’.

Wil je zorgstatus ‘triggers’ voor jouw organisatie aan- of uitzetten? Dien een verzoek in bij je accountmanager of via sales@jouwomgeving.nl en geef aan om welk(e) trigger(s) het gaat.

Divider.png

✹ Indicatie voor een verplichte vraag in nieuwe programma's en hulpmiddelen

In nieuwe programma's en hulpmiddelen is nu direct zichtbaar of een vraag verplicht is, door middel van een rood sterretje.

Screenshot2023-08-04at11.27.50-9900000000079e3c