Versie 2023.09

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld, mede op basis van de ervaringen van onze gebruikers. De volgende aanpassingen en verbeteringen zijn vanaf nu op de productieomgeving te vinden.

Sommige functionaliteiten staan niet standaard aan en moeten in afstemming met jouw organisatie worden ingesteld. Heb je vragen of opmerkingen over deze release note? Stuur dan een mail naar info@jouwomgeving.nl.

Automatisch opslaan in nieuwe programma's

Antwoorden op vragen in programma’s die gemaakt zijn met onze nieuwe techniek, worden voortaan tussentijds opgeslagen (auto-save). Op die manier verlies je geen data als je tussentijds uitlogt, naar een andere plek in Jouw Omgeving navigeert, of wanneer het internet uitvalt. Daarnaast is toegevoegd dat je kan zien door wie en wanneer de pagina voor het laatst gewijzigd is.

Auto-save-9900000000079e3c
Divider.png

Update: Signaleringsplan

Onlangs hebben we in samenwerking met klanten een nieuwe versie van het Signaleringsplan gemaakt met onze Program builder-techniek. In deze release hebben we een extra (navigatie)pagina toegevoegd in het hoofdstuk “Signaleringsplan invullen” (zie afbeelding). Met behulp van deze pagina kan de cliënt sneller doorklikken naar de fase waar hij zich op dat moment in bevindt en het bijbehorende hulpmiddel invullen.

Heb je interesse om dit Signaleringsplan in te zetten in jouw organisatie? Neem dan contact op via support@jouwomgeving.nl.

2
Divider.png

Verbeteringen bij een bericht typen

Er zijn meerdere verbeteringen gedaan in de tekstverwerker die binnen het platform gebruikt wordt. Je vindt de tekstverwerker bijvoorbeeld in de rapportage-, berichten- en reactiemodule.

Door de verbeteringen werkt het typen van berichten of reacties beter op mobiele apparaten. Verder is het probleem met het verspringen van de cursor op oudere mobiele apparaten opgelost en leidt het toevoegen van emoticons niet meer tot een verspringende cursor. 

3
Divider.png

Meldingen van reacties op rapportages

We hebben opnieuw gekeken naar wie meldingen moet ontvangen van geschreven rapportages, om tot een consistentere gebruikerservaring voor hulpverleners te komen. De volgende vuistregels zijn als basis gebruikt:

  • Je ontvangt als hulpverlener geen melding wanneer een collega een rapportage heeft geschreven.
  • Je ontvangt als hulpverlener wel melding van een reactie op een rapportage.