Versie 2023.11

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld, mede op basis van de ervaringen van onze gebruikers. De volgende aanpassingen en verbeteringen zijn vanaf nu op de productieomgeving te vinden.

Sommige functionaliteiten staan niet standaard aan en moeten in afstemming met jouw organisatie worden ingesteld. Heb je vragen of opmerkingen over deze release note? Stuur dan een mail naar info@jouwomgeving.nl.

Jouw Omgeving app - zorg in je broekzak

Comp 34.jpg

Jouw Omgeving wil het haar gebruikers zo makkelijk mogelijk maken. We geven zorg daarom een plek in het dagelijks leven.

Je telefoon heb je altijd bij je. Daarom maakten we in 2017, naast het platform in de browser, ook de Jouw Omgeving-app. Dankzij de eHealth app van Jouw Omgeving werken cliënten aan doelen op het moment dat het voor hen aan de orde is. Zowel thuis als onderweg.

Je communiceert snel en eenvoudig met de mensen in je netwerk. En je kunt op je telefoon gegevens invoeren in interactieve tools zoals het Eetdagboek of G-schema. Zo houd je eenvoudig bij hoe het met je gaat.

Onze app is geïntegreerd met het platform. En van alle activiteit ontvang je een melding op je telefoon. Je hoeft dus nooit meer iets te missen of dubbel te doen. Introduceer de JO-app bij je cliënten!

Divider.png

Bugfixes & verbeteringen

  • We hebben extra restricties geplaatst op relaties waarmee een dagboek gedeeld kan worden. Zo kan een ouder die ook cliënt is nu een dagboek enkel met zijn/haar eigen netwerk delen.
  • Vanwege privacy- en veiligheidsredenen is het niet mogelijk om direct in onze app pdf's te downloaden. Hier hebben we een duidelijkere uitleg aan toegevoegd. Het inkijken van pdf’s blijft werken.
  • Contactgegevens die in de administratieomgeving gezet werden, kwamen niet altijd goed door in de voorkant, dit hebben we verbeterd.
  • De “Kwik”-oefening in de oude Dappere kat-module kon in sommige gevallen een foutmelding geven bij het invullen, dit hebben we opgelost.
  • Het was mogelijk dat de schermnaam van een gebruiker overschreven werd als de naam van de gebruiker aangepast werd. Dit is onwenselijk, we hebben een oplossing geïmplementeerd waardoor de schermnaam niet meer overschreven wordt.
  • We hebben beveiligingsupdates doorgevoerd binnen onze nieuwsgroepenmodule.
  • Twee oude(re) modules waren onterecht niet terug te vinden in de bibliotheek, deze hebben we teruggezet.
  • Als je in de berichtenmodule zoekt op een specifieke gebruiker, zie je nu alleen de relaties die bij de zoekopdracht horen. Eerder kon het zijn dat relatiebeschrijvingen elkaar nog overlapten, dit is hiermee opgelost.