Versie 2023.12

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld, mede op basis van de ervaringen van onze gebruikers. De volgende aanpassingen en verbeteringen zijn vanaf nu op de productieomgeving te vinden.

Sommige functionaliteiten staan niet standaard aan en moeten in afstemming met jouw organisatie worden ingesteld. Heb je vragen of opmerkingen over deze release note? Stuur dan een mail naar info@jouwomgeving.nl.

Voorvertoning van programma's in de bibliotheek

Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk voor zorgverleners om behandelprogramma's en bepaalde interactieve hulpmiddelen in te zien in de bibliotheek, zonder dat je ze hoeft in te zetten. Dit geldt voor alle behandelprogramma’s en interactieve hulpmiddelen die zijn gebouwd met onze nieuwe techniek. Je bekijkt een voorvertoning door in de bibliotheek op het 'oogje' te klikken bij het betreffende programma/hulpmiddel.

Divider.png

Bugfixes & verbeteringen

  • We hebben verschillende verbeteringen doorgevoerd binnen nieuwe modules, om problemen met pagina’s die crashen op te lossen.
  • De "datadoorval"-bouwsteen toont in nieuwe modules nu ook in de samenvatting. Dit geeft extra context over wat een gebruiker in het programma ingevuld heeft.
  • Op oude(re) iPads viel de navigatie van modules soms buiten beeld, hier hebben we een oplossing voor doorgevoerd.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij in enkele gevallen gebruikers van een doel losgekoppeld werden als de cliënt een aanpassing deed aan dat doel.
  • In uitzonderlijke gevallen was het mogelijk dat een herhalende kalenderafspraak een dubbele “pushnotificatie” naar een mobiel stuurde, dit hebben we verholpen.