20 september 2017

Jouw Omgeving in finale X-plore US 2017

X-plore US 2017

Jouw Omgeving naar de USA?! We staan in de finale van X-plore US 2017: een wedstrijd voor innovatieve MKB bedrijven met internationale ambities. Het is geen geheim dat we bij Jouw Omgeving ambitieus en dat betaalt zich uit: we staan samen met 19 andere bedrijven in de finale en strijden voor een reis naar Boston!

X-ploreUS 2017

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Nederlandse overheid. Zij wil innovatieve bedrijven hiermee een kans geven om de Amerikaanse markt te verkennen. In totaal mogen er 10 bedrijven in het najaar naar Boston, daar volgen ze een speciaal tiendaags acceleratorprogramma georganiseerd door kTeams. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een eerste selectie gemaakt van bedrijven die door zijn naar de finale op 28 september, waaronder dus Jouw Omgeving. In de finale moeten we onze ambities en strategie pitchen voor een onafhankelijke jury en om 19:00 uur diezelfde avond is de uitslag en de prijsuitreiking.

Benieuwd naar de wedstrijd zelf? Klik hier voor meer informatie. 

Jouw Omgeving in de prijzen

Dit komt natuurlijk bovenop onze plek in de MKB innovatie top 100 en de nominatie voor Digital Innovation of the Year 2017. Erg gaaf en spannend allemaal! Houd onze website en online kanalen goed in de gaten. 21 september weten we op welke plek in de innovatie top 100 Jouw Omgeving staat en op 31 oktober horen we welk bedrijf de Digitale Innovation of the Year is geworden. 

Update donderdag 28 september
Ondanks een ijzersterke pitch van Birk Frankvoort, hebben we helaas niet gewonnen! 

De ranking van de MKB Innovatie top 100 vind je hier.