Inspiratie

Naast het leveren van de beste zorg wil Jouw Omgeving een brug slaan tussen gezondheidszorg en innovatie. Zie deze pagina als een schatkamer aan inzichten en artikelen die de Zorg van de Toekomst verkennen.

Of je nu een zorgprofessional bent, een innovator in de gezondheidssector of gewoon geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen, ontdek onze inspirerende verhalen die de kracht en mogelijkheden van eHealth onthullen.

Welkom in de wereld van eHealth, waar kennis delen een reis is naar een gezondere en verbonden samenleving.

Comp 40 3

De uitdaging van samenwerking binnen integrale zorgverlening

Wat houdt integrale zorg in? Welke problemen kunnen er ontstaan voor betrokken partijen? En hoe kunnen deze worden opgelost?

Waarom uitwisseling tussen ECD en cliëntportaal past bij hedendaagse zorg

Hoe zit het met de toegang tot (medische) gegevens voor de cliënt? En op welke manier kunnen cliënten actiever bij hun zorgtraject worden betrokken?

Blended hulpverlening met Jouw Omgeving

Zorgorganisatie Raadthuys GGZ is een voorloper in de zoektocht naar toekomstbestendige zorg. Hier vindt blended hulpverlening plaats: een combinatie van behandeling in de spreekkamer en online. Raadthuys GGZ heeft ervoor gekozen dit standaard onderdeel te maken van haar werkwijze.

Doing digital of Being digital

Neem de volgende stap naar zorgverlening waarin technologie en menselijke zorg hand in hand gaan om de gezondheid en het welzijn van cliënten te verbeteren.